A discrete enclave of modern sophistication – Condos L | L sur le Lac

McLaren
Upon entering the units, the vast vestibule unveils the prestigious character of the spaces. The spectacular floor-to-ceiling windows, framed by 9 to 10-foot ceilings, opens onto the expansive horizons.

The high-end kitchen finishing and the integrated functional storage spaces make for the perfect amalgamation. The dining room open onto the living room, the oversized balcony-terraces – every detail has been carefully planned and executed.


Explore the whole project: condoslavalsurlelac.com

Partagez cet article
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Savaria
Design Louis-George
Avant-Scène

Vous aimerez aussi

Versatility – Design Louis George
Versatility - Design Louis George
Perfect – Ofélia
Perfect - Ofélia
Rose-Coloured – Bui Optométriste
Rose-Coloured - Bui Optométriste
Multitasking – Molteni
Multitasking – Molteni
NanaWall